Een maand nadat de eerste COVID-19 gevallen in het thuisland van het Italiaanse Arper werden geconstateerd reageren de president en de CEO van het bedrijf op de crisis.

“De zaken gaan door zoals gebruikelijk, producten worden nog steeds verkocht en dankzij onze klanten blijven belangrijke projecten bij ons binnenkomen. Ondanks het feit dat we niet meer kunnen reizen vinden we wegen om te blijven communiceren. Onze fabrieken in de gehele wereld draaien als gebruikelijk, de gezondheid van onze medewerkers wordt constant in de gaten gehouden en de stemming is positief.”

“We hebben inmiddels geleerd hoe we met de situatie moeten omgaan en het belangrijste: voorkomen is belangrijk maar  focus blijven behouden is leidend. We ronden op dit moment onze opwindende collectie voor 2020 af en we kijken er naar uit om deze resultaten binnenkort met jullie te kunnen delen. Wij zijn allemaal toegewijd en vastbesloten om samen met jullie (klanten, perscontacten en ontwerpers) samen te werken om er een succesvol jaar van te maken. Namens het hele Arper team: Claudio Feltrin (President Arper) en Armin Broger (CEO Arper).”