Projectmatig werken wordt ook in de meubel- en interieurbouw steeds meer toegepast. Daarom organiseert ECM (Expertisecentrum Meubel) speciaal voor de branche trainingen op verschillend niveau – voor projectleiders en projectmedewerkers – met ruime branchesubsidie. Beide trainingen gaan al snel van start en er is nog ruimte om aan te melden.

Ga je leiding geven aan projecten? Het is een mooie taak om projecten soepel, binnen de gestelde tijd en budget te laten verlopen. Hoe organiseer je dat en hoe ga je om met de belanghebbenden in het project?

Dat is precies wat je leert in de training projectleider. In 5 (niet aaneengesloten) dagen leer je alle facetten van het projectleiden: je wordt een deskundige projectleider.

Startdatum is 1 april aanstaande in Maarsbergen en er zijn nog enkele plaatsen.

Aanmelden kan tot uiterlijk volgende week woensdag!

Projectmanagement wordt ook in steeds meer bedrijven toegepast. Als projectmedewerker hierin meewerken vergt wel specifieke kennis en vaardigheden. In de tweedaagse training projectmanagement leer je als projectmedewerker in hoog tempo wat projectmanagement is.

Startdatum is 31 maart aanstaande in Maarsbergen en er zijn nog enkele plaatsen. Ook voor deze training kun je nog aanmelden tot uiterlijk volgende week woensdag!

Voor meer info: www.ecmeubel.nl