Baenks Fashionable Furniture, de franchiseformule gespecialiseerd in hoogwaardig zitmeubilair, kondigt met trots de opening aan van een nieuwe brandstore in Broek op Langedijk. Met deze uitbreiding stijgt het totale aantal Baenks-vestigingen in Nederland naar 14.

Bij Baenks wordt met zorg voor elk detail en een sterke focus op kwaliteit een complete collectie zitmeubelen gepresenteerd, naar eigen zeggen in een omgeving die de zintuigen prikkelt. Elisa Mulder, Salesmanager bij Woonrijk, deelt haar enthousiasme: “De brandstore van Baenks onderscheidt zich duidelijk van onze andere woonmerken; de winkelbeleving is compleet anders, en dit horen wij ook terug van onze bezoekers.”

Met een oppervlakte van 750m2 biedt Baenks als hardfranchiseformule een volledige ontzorging op het gebied van service, inkoop en marketing. Dit betekent dat ondernemers zich volledig kunnen concentreren op het effectief runnen van hun winkel, terwijl het Baenks-merk de verantwoordelijkheid draagt voor alle operationele en promotionele aspecten.

Baenks is een hardfranchiseformule van de Internationale Meubel Groep, met het servicekantoor gevestigd in Etten-Leur. Van daaruit worden de aangesloten ondernemers ondersteund op het gebied van inkoop, automatisering en marketing.

Meer informatie: Rob van Drunen via drunen@i-m-g.nl of bezoek www.baenks.nl.