De Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie in Nieuwegein zijn verschoven naar april 2021. De persconferentie van vorige week dinsdagavond is voor de organisatie van De Woonindustrie aanleiding geweest om opnieuw met exposanten, vakbezoekers en het DWI team in afstemming te gaan over de Vakdagen, die deels in maart en deels in april gepland staan. ”De afgekondigde verlenging van de lockdown tot en met 15 maart, met daarbij enkele versoepelingen, biedt DWI op dit moment onvoldoende ruimte om te kunnen zeggen dat de Vakdagen van maart doorgang kunnen vinden. Daarom hebben wij besloten de Voorjaarsvakdagen van maart te verplaatsen naar zondag, maandag en dinsdag 18, 19 en 20 april.”

DWI VOORJAARSVAKDAGEN

”Gezien de huidige lockdown en de beperkingen die dit met zich meebrengt heeft het management DWI moeten besluiten de Voorjaarsvakdagen van maart te verplaatsen, waarmee de nieuwe data zijn: maandag 12 april dinsdag 13 april zondag 18 april maandag 19 april dinsdag 20 april Let op: e.e.a. onder voorbehoud van COVID-19 ontwikkelingen DWI maakt ook deze keer weer gebruik van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag.”

WELKOM OP MARKETDAY

Vakbezoekers en consumenten zijn elke maandag welkom op Marketdays! Van 10:00 tot 17:00 zijn alle showrooms geopend. Om in deze bijzondere tijd zeker te zijn van de aanwezigheid van specifieke exposanten kan met hen rechtstreeks contact worden opgenomen. Verder is DWI als B2B inkoopcentrum van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 08.30 en 17.00 uur. Vakbezoekers en consumenten zijn dan op afspraak met een exposant welkom.