Een nieuwe editie van Interior Business Magazine is verschenen en woensdag op de mat gevallen bij alle branchegenoten. Vorige week woensdag nog maar verscheen editie 13 van het vakblad, met daarin oa het spraakmakende interview met Geert-Jan Smits van Flinders. Woensdag 2 september verscheen editie 14 alweer met daarin een uitgebreide voorbeschouwing op de inkoopdagen in het Meubelhart Beusichem. U leest in deze editie o.a een exclusief interview met Samien Blaauwendraad van Sit Design. Maar in dit extra dikke nummer schotelen we u nog veel meer voor. Diverse vips uit de Interior business passeren wederom de spreekwoordelijke revu. En vele nieuwe najaarscollecties worden in deze editie gepresenteerd.

9 september wordt een hele speciale dag. Dan completeren we dit voor de vakbladenwereld unieke drie-luik en ligt er ook een dubbeldik beursnummer op de mat. Samen met het beursnummer van Bedding Business Magazine ontvang je dan op 1 dag ruim 200 pagina’s leesplezier. Die speciale cover(s) verklappen we nog niet. Nog even een weekje geduld!

Heeft u nou nog steeds geen abonnement? Mail dan met gierende banden linda@businesscontentmedia.nl voor de speciale aanbieding en beloon die makers!