Milaan; het design-walhalla van Europa. Het Belgische Dôme Deco, dat hier als kosmopolitisch merk perfect kan aarden, heeft er al enkele jaren haar ogen op gericht. Deze week kondigt het merk met trots aan richting Milaan te trekken in 2024. En dat op twee verschillende locaties.

Interieurlabel Dôme Deco staat bekend om haar warme en intieme interieurcollecties die wereldwijd als doel hebben mensen te inspireren in hun persoonlijke levensreis. Van warme stoffen tot organische contouren; het merk weet zich te differentiëren met een sterk concept waar thuiskomen en luxe samengaan. “We zijn erg verheugd om het eindelijk van de daken te schreeuwen: wij staan in Milaan dit jaar.”

Onder het motto ‘go big, or go home’, wedt Dôme Deco meteen op twee paarden. Naast het feit dat ze een plaatsje wisten te veroveren in Pavillion 1 op Salone Del Mobile, strijken ze tijdens Milan Design Week neer bij het Zwitserse luxe horlogemerk Breitling, meer bepaald in hun Milanese Boutique. “Voor velen misschien ongeweten, maar Dôme Deco is al jaren partner van het merk. We geven de Breilting Boutique’s wereldwijd mee vorm. Een samenwerking tijdens de Milan Design Week is de perfecte bezegeling van ons partnership.”

Aldus komen er drukke maanden aan voor het merk, dat haar AWAKEN collectie en bijkomend de CHARM capsule zal presenteren. Noteer alvast deze adressen in je agenda:

Salone Del Mobile – Pavillion 1 Stand E07

Breitling Boutique – 3 Corso Giacomo Matteotti, 20121 Milaan