Van 3 tot en met 5 november vindt in de Van Nellefabriek in Rotterdam wederom Design District plaats, met voor de editie van 2021 een lange lijst aan deelnemers. De organisatie is er in geslaagd om vele bekende gezichten naar het monumentale pand te halen, plus een aantal nieuwkomers.

Omdat er zo weinig beurzen hebben plaatsgevonden tot nu toe dit jaar zullen bezoekers aan Design District 2021 heel veel nieuws te zien krijgen van 3 tot en met 5 november. Uiteraard houdt de organisatie zich aan de strenge voorschriften ten aanzien van de pandemie: “Wij hopen natuurlijk dat in het najaar de coronamaatregelen achter ons liggen, maar op dit moment is dat nog niet duidelijk. Belangrijk is dat deelnemers en bezoekers elkaar tijdens Design District op een veilige en ontspannen manier kunnen ontmoeten. We zorgen in ieder geval voor een ruime entree en doorgangen, online registratie vooraf en goede hygiĆ«nemaatregelen.”

De hallen van de Van Nellefabriek zijn onlangs opgefrist, er is een nieuwe parkeerplaats bij gekomen tegenover de hoofdingang met 250 extra plekken en restaurant Black Smoke op het terrein is ook weer geopend (wel reserveren voor het aanschuiven in november). Kortom, alle seinen (vooralsnog) op groen voor dit mooie en inspirerende evenement!

De organisatie: “Begin september openen we de registratie voor een toegangsticket. We wensen je een hele mooie zomer en zien je graag in het najaar!” Want in het echt zien en in het echt ontmoeten blijft toch het leukst.

Voor de deelnemerslijst en overige info: www.designdistrict.nl