Ook dit jaar kijkt BelgoFurn/Fedustria enorm uit naar de Meubelbeurs van Brussel. De hoogmis voor talrijke Belgische fabrikanten zal doorgaan van 6 tot en met 9 november. BelgoFurn nodigt zoals elk jaar alle aankopers van harte uit om de prachtige collecties van haar Belgische lidbedrijven te komen ontdekken.

In hal 5 zal er een trendy ‘Belgian Furniture Lounge’ zijn waar u terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook de medewerkers van ‘Belgian Furniture’ zullen steeds aanwezig zijn om éénieder wegwijs te maken én er een gezellige ontvangst van te maken. Kevin Snyders (foto hieronder) namens BelgoFurn: “We dragen de Meubelbeurs Brussel een warm hart toe. Veel van onze leden staan op deze beurs, voor hen is het de gelegenheid om zich te presenteren aan een internationaal publiek. De beurs is van groot belang voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt en we verwachten dan ook veel inkopers die hier zaken komen doen.”

De Meubelbeurs Brussel is volgens hem ook nog steeds het moment bij uitstek om nieuwe modellen te presenteren en om zich daarmee als deelnemer in de kijker te zetten. Om het voor de bezoeker eenvoudig te maken om de weg te vinden op de beurs is er een roadmap met daarop alle Belgische bedrijven die aangesloten zijn bij BelgoFurn. Kevin: “Hal 5 krijgt echt een uitgesproken Belgisch jasje, met een lounge die de ook in het buitenland gekende Belgische gastvrijheid en gezelligheid uitstraalt. Het is de plek bij uitstek om de exposanten uit hal 5, allemaal Belgische bedrijven, te ontmoeten.” In hal 5 zal ook de promotiefilm te zien zijn die BelgoFurn heeft laten maken over de Belgische meubelindustrie. Kevin: “Hal 5 is de hal bij de hoofdingang, dus zeer centraal gelegen. Een belangrijke plek op de beurs voor onze belangrijke meubelindustrie.” Hij en zijn medewerkers zijn gedurende alle beursdagen te vinden in Hal 5.

Maak gerust een afspraak met hen via info@belgofurn.com. In de afbeelding boven ziet u een mooi overzicht van de aanwezige Belgian Furniture bedrijven.

Meer info over het Belgische aanbod kan u nog steeds vinden op www.belgianfurniture.be