Beddenleverancier TekVor Care bericht zojuist aan haar klanten hoe zij met de nieuwste richtlijnen omgaan. Een goede en nuttige boodschap.

Tsjeard Blom van TekVor Care: “Middels deze weg willen we u graag informeren over de maatregelen die we genomen hebben om de verspreiding van het COVID-19 virus tot een minimum te beperken.

Nu wij internationaal te maken hebben met het Coronavirus (COVID-19), realiseren wij ons eens en te meer uw belang van onze dienstverlening voor de voortgang van uw logistieke proces. Daarom hebben wij ons minutieus voorbereid om de effecten voor onze medewerkers, klanten en toeleveranciers in kaart te brengen.

Onze drijfveer is simpel: iedereen gezond houden.

Dat is dan ook het fundament geweest bij het bepalen van de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij hebben de frequentie van schoonmaken van onze werkomgevingen verhoogd.

 

  • Wij volgen strikt de landelijke Coronavirus preventierichtlijnen. Dit betekent nu dat Henk en Eric-Jan zoveel mogelijk vanuit huis laten werken, de bezetting op ons kantoor zal minimaal zijn, het is daarom raadzaam om ons   middels mobiele telefoonnummers te kontakten.

 

  • Alle fysieke afspraken welke niet direct noodzakelijk zijn, zijn per direct afgezegd. Uiteraard blijven Henk, Eric-Jan en ik zowel telefonisch als met email gewoon bereikbaar.

 

Levering en verwerking van orders als wel de inkomende goederenstroom blijft vooralsnog gewoon doorgaan. Dat betekent dat wij vooralsnog alle goederen blijven ontvangen en verzenden. Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van toelevering van goederen en van onze transporteurs. Door omstandigheden kan het zijn dat bepaalde zendingen onverhoopt verlaat worden geleverd. Wij hebben strikte richtlijnen bepaald voor onze medewerkers aangaande het fysieke contact met transporteurs en klanten, zo zullen we geen handen schudden en zal ondertekening van vrachtbrieven plaats vinden met eigen pennen.”

 

“Zoals gezegd blijven alle drie bereikbaar, hieronder nogmaals onze telefoonnummers:

 

Henk Stuut:        06-53 85 14 12

Eric-Jan Kuen:    06-48 19 64 98

Tsjeard Blom:   06-19 99 98 95

 

Wij zullen u steeds op de hoogte houden als er wijzigingen plaats zullen vinden.”