Met grote regelmaat zet Interior Business Magazine lezers in de picture. Deze Interior Business VIPS delen hun voorkeuren met jullie! In 2019 was het de beurt aan Hans Lensvelt. De man behoeft geen introductie. Binnenkort overigens een uitgebreide publicatie in ons magazine n.a.v het interview dat onze redactie deze week had met Hans.

Naam: Hans Lensvelt

Leeftijd: 60

Gezin: Samengesteld. 30 Augustus 2018 ben ik getrouwd. Acht kinderen.

Wat doe je in het dagelijks leven: Eigenaar van Lensvelt Contract BV.

In de branche sinds: In 1985 ben ik gaan werken in het bedrijf van mijn vader. Ik was toen 25. Ik herinner me hoe ik in mijn prille jeugd met mijn vader in de vakantie mee ging.

Auto: Ik heb heel veel auto’s, ik ben slecht in afscheid nemen. Ik hecht aan materie, ik hou van materie en ik denk dat materie van mij houdt. Heel klassiek dus: Landrover Defenders, Range Rovers, een oude Mercedes SL, mijn eerste auto en Ferrari’s.

Muzieksmaak: Ik heb een playlist, allemaal love songs.

Ik begin de dag met: Opstaan, douchen en drie eieren koken van mijn eigen kippen.

Hekel aan: Wanneer ik gestoord word in mijn werk, ik ben een autist en ik werk zeer geconcentreerd. Dwangmatig wil ik altijd alles ordenen, ik doe heel veel totaal onzinnige dingen.

Favo meubel in huis: Het fornuis. Ik ben gek op koken, voor vrienden, familie, mijn geliefden. Wanneer een fornuis geen meubel is kies ik voor de keukentafel. Ik heb een grote zwarte AVL Workbench ontworpen door mijn goede vriend Joep van Lieshout. Daaromheen heb ik bureaustoeltjes staan ontworpen door mijn andere goede vriend Piet Hein Eek.

Leukste onderdeel van je werk: Ik hou van creëren en laten creëren. Een mooiere, betere wereld maken. Door mijn werk kan ik dat.

Kledingmerk: Uniqlo. Omdat het perfect gemaakt is. Hoge kwaliteit, veel zwart en andere sobere kleuren en toch heel betaalbaar.

Drankje: Pouilly Fume.

Slechte gewoonte: Ik ben ijdel en ik kan soms jaloers zijn. En ik heb de neiging tot opscheppen. Gelukkig heb ik dat inmiddels redelijk onder controle en doe ik dat niet meer.

Gaafste wat ik ooit gedaan heb: Dat is sowieso iets met mijn kinderen. De reizen. We zijn op zoveel bijzondere plekken geweest.

Beste beurs: Salone del Mobile. Vanwege alles wat er buiten de beurs gebeurt.

Foto’s: Jan Willem Kaldenbach

EINDE RUBRIEK

 

Wilt u in aanmerking komen voor deze rubriek of kent u iemand die..Mail de uitgever! Richard@businesscontentmedia.nl

Heeft u nog geen abonnement op het magazine? Word dan nu lid van de Interior Business Club! Mail linda@businesscontentmedia voor de speciale lente aanbieding!!