Ook dit jaar maakt Beter Bed kans om ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ te worden in de categorie Slapen. De nominatie voor deze grootste consumentenverkiezing van Nederland geldt zowel voor ‘Beste Winkelketen’ als ‘Beste Webshop’. Beddenreus, tevens onderdeel van Beter Bed Holding N.V., heeft ook een nominatie op zak voor ‘Beste Winkelketen’. De lijst met genomineerden is samengesteld op basis van de mening van ruim 294.000 consumenten die meer dan 500 retailers hebben beoordeeld.

Perijn Hoefsloot, Directeur Marketing en Customer Experience, is trots op de nominatie: “Beter Bed gelooft dat iedereen beter kan slapen. Wij zijn de slaapspecialist, voor een persoonlijke slaapoplossing, die past bij ieders behoefte en  portemonnee. Zodat je elke dag weer gelukkig, gezond en productief wakker wordt. Deze nominatie is een bevestiging dat onze klanten dit herkennen en erkennen. Dat de klantenwaardering hoog lag, wisten we al. We scoren een 9.4 als het gaat om onze klantbeoordeling. Het is geweldig om deze waardering ook bevestigd te zien in deze zesde nominatie op rij.”

De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid en de service en kwaliteit. Op donderdag 23 september worden de categoriewinnaars bekend gemaakt.