De Franse regering communiceert positief nieuws over de heropening van de evnementenbranche in Frankrijk. Sinds 19 mei zijn er, met strikte regels, een aantal cultuurplekken weer opengesteld in Frankrijk.

En vakbeurzen mogen sinds 9 juni met een capaciteit van maximaal 5000 personen ook weer! De Franse regering is van start gegaan met een progressief heropeningsschema, dat tot 30 juni is gepland, voor cultuur, sport, vrije tijd, (vak)evenementen, cafés en restaurants. Vanaf 30 juni 2021 mogen o.a. beursorganisaties weer 100% van de ruimtecapaciteit gebruiken. Bij evenementen vanaf 1000 personen wordt een gezondheidspas verplicht gesteld. Voor alle gelegenheden gelden gemeenschappelijke hygiënevoorschriften die nageleefd dienen te worden.

Promosalons Nederland: ”Door de intensivering van de vaccinaties is het eindelijk mogelijk om vooruit te kijken en dus het licht aan het eind van de tunnel te zien! Promosalons Nederland kijkt uit naar het moment de zakelijke sector weer ‘live’ te mogen verwelkomen in Frankrijk!”

‘Maison Et Objet is back’

”Bent u er klaar voor? Maison&Objet is back! Maar liefst 5 dagen barstensvol inspiratie, met verrassende ontmoetingen, verrijkt met expertise zoals nergens anders! Bestel daarom snel uw ticket en sluit u aan bij de internationale community van interieur- en designliefhebbers tijdens de september-editie 2021.”
Bestel hier tot 29 juni uw 🎫 tickets met korting.