Vorige week was er in Nieuwegein al mooi nieuws, toen over de verlengde samenwerking met Passe-Partout. De Woonindustrie heeft deze keer  samenwerking met BKS Brouwers Meubelen uit Staphorst verlengd. Met een volmondige ‘Yes!’ werd dit woensdagmiddag aangekondigd.

Binnen De Woonindustrie verhuist BKS Meubelen naar een nieuwe showroom, vlakbij de huidige stand. ”De komende tijd wordt er hard gewerkt aan de verbouwing en verhuizing.”  Tijdens onze vakdagen in De Woonindustrie, vanaf 1 februari, is de nieuwe showroom van BKS te bewonderen.

OVER BKS

BKS, Brouwers Kwaliteitsmeubelen in Staphorst in een betrouwbare leverancier van massief houten meubelen. ”Onze uitgebreide collectie is heel divers in vormgeving en stijl. Te denken aan eigentijds, stijlvol of een landelijke uitstraling, uitgevoerd in massief eiken- of notenhout.” Daarnaast heeft het bedrijf een maatwerkafdeling waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. ”Het is onze missie is om kwaliteitsmeubelen, gemaakt van duurzaam eiken- of notenhout op Nederlandse bodem, te vervaardigen en deze verkopen via een sales netwerk in de Benelux en Duitsland. Met bijna 40 jaar ervaring maken wij de mooiste meubelen in eiken- of notenhout, met oog voor detail en gevoel voor ambacht. Maatwerk is onze kracht, dit biedt mogelijkheden voor de dealer, interieurstylist, interieurarchitect en de consument.”

Ook Duurzaam ondernemen speelt een belangrijke rol bij BKS. Respect voor de natuur staat centraal. ”We geven niet alleen om onze producten maar ook om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat onze materiaalkeuze betreft. Voor de eikenhouten meubelen van BKS wordt alleen eikenhout uit Europa gebruikt. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke gekapte boom worden er nieuwe bomen geplant zodat de oppervlakte bos in stand blijft of zelfs groter wordt!”

De gebruikte oliën en lakken voldoen aan de laatst gestelde milieu normen. In de productie worden de afvalstromen strikt gescheiden. Zo worden papier en plastic apart afgevoerd. Resthout waar geen onderdelen meer van gemaakt kan worden, wordt door BKS gebruikt als brandstof.

 

Ga BKS vooral zien, op de beurs in haar geheel vernieuwde showroom in De Woonindustrie!

Hieronder de bedrijfsfilm.