Blomus breidt zijn lichtuniversum uit met nog een tafellamp, die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Hij is oplaadbaar, gemakkelijk verplaatsbaar en het licht kan worden gedimd om bij elke gelegenheid en stemming te passen. De lamp heet Farol en is gemaakt door de Duitse ontwerper Peter Lienhart. Peter Lienhart staat bekend om zijn pragmatische benadering van verlichting en streeft er altijd naar om zijn ontwerpen functioneel, technisch en eenvoudig te maken. Daarom biedt Farol de allernieuwste technologie op het gebied van LED en materialen.

Naast drie niveaus van lichtsterkte, kunnen de LED-tinten van de lamp ook worden gewijzigd, waardoor Farol geschikt is voor elk doel en voldoet aan alle wensen voor lichtintensiteit. Om de lamp bruikbaar te maken bij elk weertype, heeft blomus de lamp gecoat met een waterafstotend materiaal, aangezien licht op donkere winterdagen een kostbaar bezit is op je balkon of terras. Farol is dus een lamp die niet onder de indruk is van ongunstige omstandigheden. Het is een lamp die de beste eigenschappen van elektrisch licht en kaarslicht combineert; zijn grootte, gratie en helderheid vormen een moderne manier om licht te gebruiken.

De ronde voet loopt uit tot een slanke lamp en zijn ronde kap trekt parallellen met staande lampen uit voorgaande decennia. Farol is gemaakt van 100% gepoedercoat aluminium om het een uniform en duurzaam oppervlak te geven en is verkrijgbaar in white, satelite en warm grey.