CS rugs uit Asten heeft een vernieuwde website waarop, onder andere, een 3D configurator voor het ontwerpen en tonen van kleden is geplaatst. In enthousiaste bewoordingen wordt de site hieronder toegelicht.

“We zijn helemaal ‘excited’ om jullie onze nieuwe website te presenteren. Genoeg om trots op te zijn! Zo is er een mooie overview van de uitgebreide collectie, kleuren en sfeerbeelden én is er een speciale design gallery met unieke designer rugs. Als ultiem paradepaardje lanceren we onze volledig vernieuwde 3D configurator waarmee je custom made kleurstalen kunt creëren die je haast van het beeldscherm kunt afpakken! En wat zo fijn is, het geconfigureerde vloerkleed kan direct geïmporteerd worden in diverse ontwerpprogramma’s. Daarnaast geven we een inkijkje in onze projecten en is er een speciale inlog-sectie voor onze partners met diverse downloads, foto’s en bestelgegevens. Hier zullen we onze partners komende dagen verder mee informeren.”

“Create your own! Elke ruimte is anders; de lichtinval, de wand- en vloerafwerking en natuurlijk de inrichting. Dat vraagt om een custom made afstemming. Met de configurator kun je je eigen kleur en vorm samenstellen. Een heerlijk creatief proces met een hele waarheidsgetrouw weergave van je kleed. Eenmaal de juiste keuze gemaakt? Dan kun je een digitale weergave downloaden of een fysiek staal bestellen dat vanuit de CS rugs Studio snel naar je toekomt.”

Sauvage, Caméléon, Tweet, Cosmopolitan, Couture en álle andere collecties worden uitgelicht met inspirerende interieurfoto’s. “Je kunt door de collectiestalen swipen en van de meest populaire collecties een eigen wenskleur configureren. Deze mogelijkheid zal in de loop van dit jaar verder worden uitgebreid naar de gehele collectie. Wat is er veel mogelijk, een hoge of lage pool, lus of gesneden, gradients, speciale vormen, dessins en dat in veel verschillende materialen. Ook zo’n zin om eens lekker in de collectie te duiken?”

“Als belangrijke ader van de maakindustrie daagt CS rugs met regelmaat nationale en internationale designers uit tot het maken van unieke creaties. De in 2019 in Milaan gepresenteerde collectie ‘Freedom’ van 9 Nederlandse ontwerpers is daar een voorbeeld van maar ook collabs met Roderick Vos en Karim Rashid hebben unieke producten opgeleverd. Op dit moment wordt er met een 5-tal internationale designers gewerkt aan nieuwe ontwerpen. Stay tuned!”

Het bedrijf eindigt met een uitnodiging voor het geven van feedback, een sympathiek gebaar: “We hopen dat alles meteen perfect zal lopen maar er zullen vast nog wat hick-ups zijn in onze website of configurator. Met zoveel innovaties en ontwikkelingen zijn er altijd verbeterpunten. We zijn heel benieuwd naar jullie feedback. Mocht je deze willen geven, stellen we dat zeer op prijs.” Feedback