CEOs en andere leidinggevenden uit de globale hotelwereld zullen aanwezig zijn tijdens The Global Hotel Summit. Dit is een digitaal evenement dat plaatsvindt op donderdag 29 oktober aanstaande om 15:00 uur CET.

Georganiseerd door Planday in samenwerking met de Independent Hotel Show, het business event voor luxe en boetiek hotels. Er zullen verschillende kopstukken en influencers uit de hotelwereld spreken, zoals Karin Sheppard, Managing Director Europe – IHG® (InterContinental Hotels Group), CEO van Best Western GB Rob Paterson, Bespoke Hotels’ CEO Thomas Greenall en Philipp Weghmann, Executive Vice President voor Europa, Preferred Hotels & Resorts.

Independent Hotel Show’s Portfolio Director, Elena Attanasio geeft aan dat dit evenemnt een belangrijke datum is in de agenda van iedere hotelier. “Het maakt niet uit of je een kleine, onafhankelijke B&B hebt of tot een grote wereldspeler behoort, de inzichten die gegeven gaan worden zijn onmisbaar en relevant voor iedereen. De Global Hotel Summit zal laten zien hoe de hotelindustrie en reismarkt er uit zien vandaag de praktische oplossingen tonen om succesvol te kunnen opereren in de huidige wereld. De sessies gaan over verschillende onderwerpen, zoals brand identity, company culture, employee morale, digital transformations, tech solutions en natuurlijk het allerbelangrijkste in deze tijd: voorkomen van besmetting en veiligheid.”

Naast de genoemde hoteliers komen ook Alexander Robinson, met meer dan tien jaar ervaring in rollen bij Yelp en Expedia en de CEO van van The Growth Works, James Lemon aan het woord. Lemon was betrokken bij het upgraden van Holiday Inn en IHG hotels.
Planday gebruikt de openingssessie om de resultaten te onthullen van een onderzoek onder honderden hoteleigenaren wereldwijd.
Planday’s Partnership Manager Kevin Ryan:  “Om er achter te komen wat jouw vakgenoten denken van de branche op dit moment raad ik je aan om je aan te melden om er bij te zijn.”

The Global Hotel Summit zal worden gepresenteerd door Keterina Albanese, Content Director van Montgomery Group, de organisatie achter de Independent Hotel Show. Keterina: “Dit is de gelegenheid voor de leiders en de vernieuwers in de industrie om de agenda voor het komende jaar te bepalen. Om te horen welke veranderingen er nodig zijn om als branche te groeien of in ieder geval te overleven.”
Gratis aanmelden: https://hubs.ly/H0xqL8P0