Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert ‘Flax’, een behang met linnen look dat in 45 kleurvarianten beschikbaar is. Het dessin is ge├»nspireerd op de vezel uit de vlasplant, waar linnen van wordt gemaakt.

Met dit behang brengt BN Walls de charme van simpliciteit naar voren door met enkel de textuur en kleur van het behang een extra beleving aan de ruimte te geven. Het Flax behang is vanaf januari verkrijgbaar.

Het Flax behang van BN Walls is geïnspireerd op linnen en de eeuwenoude traditie van het gebruik van deze stof om een authentieke en rijke textuur te geven aan de muren binnenshuis. BN Walls onderscheidt zich door het gebruik van de structuren die middels speciale prentwalsen diep in het behang worden gedrukt. De structuur van Flax is gebaseerd op de niet-regelmatige uitstraling die ook terug te vinden is in natuurlijk linnentextiel. Door dit geweven patroon is er een rijke textuur aanwezig, die voor een warme uitstraling van de muur zorgt. Flax is beschikbaar in een breed kleurenpalet van 45 kleuren, dat loopt van witte, vergrijsde koele tinten tot warme oranje tonen en is te combineren met de dessins uit alle andere collecties van BN Walls.