Een droom wordt werkelijkheid aldus de voorzitter van BNS Crisp, Carin Frijters. Levend groen, bloemen en planten zijn anno 2023 niet meer weg te denken uit onze leefomgeving. BNS Crisp heeft een verbindende missie met bedrijven in de branche als het om interieur en leefomgeving gaat, en is daarom verheugd om de samenwerking met Bloemenbureau Holland aan te gaan. Om die gloednieuwe samenwerking kracht bij te zetten presenteert trendwatcher Aafje Nijman tijdens Festival Interieur de groenbranche trends voor 2024.

Aafje neemt je mee door trends op het gebied van levend groen, bloemen, kleur- en materiaalgebruik en de nieuwe vormentaal in het interieur. Samen met Floral masterdesigner Geert Maas wordt tijdens deze duo presentatie de theorie direct omgezet naar de praktijk en krijg je handige tips en tricks ten aanzien van de nieuwe ontwikkelingen van groen in het interieur.

Festival Interieur is hét BNS Crisp event waar je een introducée mee naar toe wilt nemen. Maak daarom gebruik van de kortingsactie. Gebruik kortingscode Festival23 en ontvang 50% korting bij de aanschaf van twee tickets: in plaats van één koop je twee tickets voor slechts 125 euro. Nodig dus snel je ‘plus one’ uit!

 

Koop je tickets via: www.festivalinterieur.nl/tickets