Met de opening van twee nieuwe winkels in Duitsland zet het Deense designbedrijf Bolia zijn internationale expansie voort. Bij de 19 bestaande Duitse winkels komt op 1 september een nieuwe winkel in Leipzig en kort daarna nog een in Dresden.

“Met de opening van deze twee nieuwe winkels hebben we nu in totaal 85 Bolia-winkels in heel Europa. Duitsland is onze sterkste markt en we zijn verheugd dat we nu Nieuw Scandinavisch design naar onze Duitse klanten kunnen brengen in de mooie en levendige steden Leipzig en Dresden,” laat een woordvoerder van Bolia weten.

Dresden en Leipzig zijn twee fantastische steden. Leipzig bijvoorbeeld, is de grootste stad in Saksen en de tiende grootste in Duitsland, is een bruisende stad, met talloze musea, galerieën, theaters en muziekevenementen. Vanaf 1 september opent Bolia haar deuren op nummer 9 in winkelstraat Neumarkt, een elegant hoekpand in het hart van het stadscentrum. Hier wordt de huidige collectie van het Deense meubelbedrijf tentoongesteld op de eerste en tweede verdieping op bijna 400 m².

Bolia heeft nu 82 winkels.