Onlangs heeft BXB Agenturen het Japanse Conde House toegevoegd aan haar portefeuille. Conde House [sinds 1968] ontwerpt en produceert, onder andere, massief houten tafels en stoelen.
Marco Barbuio van BXB Agenturen: “Bij ieder ontwerp wordt veel aandacht besteed aan belangrijke Japanse waarden. Respect voor de natuur en aandacht voor mensen.” De collectie van Conde House wordt vervaardigd op het Japanse eiland Hokkaido en wereldwijd verkocht. De schoonheid van Japans (noten)hout wordt gecombineerd met het perfectionisme van de Japanse vakman. Conde House is gespecialiseerd in houten meubelen die door middel van moderne gereedschappen worden vervaardigd en met de hand stuk voor stuk worden afgewerkt. “Dit resulteert in een collectie met een perfecte afwerking die uniek is qua stijl en design.”
BXB Agenturen vertegenwoordigt naast Conde House in Nederland, Sudbrock Möbelhandwerk (www.sudbrock.de) in Nederland & België.
De collectie van Conde House (www.condehouse.de) is in januari te zien op de beurs in Keulen/ IMM 2019. Mocht u eerder kennis willen maken met de collectie van Conde House dan kunt u contact op nemen met Marco Barbuio – www.bxbagenturen.nl