De Duitse leverancier Candy & Carina is in de periode van maandag 7 september tot en met dinsdag 6 oktober met een stand aanwezig in De Woonindustrie in Nieuwegein.  Dit betekent dat deze stand ook buiten de gebruikelijke market days van het centrum kan worden bezocht. Vooraf aanmelden is wel een vereiste.

Het merk biedt een programma aan dat afwijkt van wat men in de eigen showroom in het Duitse Rheda-Wiedenbrück laat zien, dus is het hoe dan ook de moeite waard om de stand in Nieuwegein te bezoeken. Er is iedere dag iemand van Candy & Carina aanwezig die ook Nederlands spreekt.

Candy & Carina maken deel uit van de 3C Gruppe (samen met Contract, de derde C). Het bedrijf begon in 1991 met de Carina fabriek voor gestoffeerde meubelen en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler. Het bedrijf produceert in Slowakije en Polen en houdt kantoor in het Duitse Rheda-Wiedenbrück. De fabrieken voldoen aan de strengste Duitse eisen op gebied van kwaliteit en milieu. De drie merken hebben een eigen signatuur: Contract uiteraard voor projecten, Carina voor gestoffeerde meubelen en Candy voor comfortzitten. De fabrieken van 3C Gruppe produceren ook voor merken als Musterring, Muuto en Bolia. De fabrieken maken 212.000 banken per jaar.

De export van de 3C Gruppe is goed voor 27 procent van de omzet en gebeurt naar 40 landen. Men doet aan meerdere beurzen mee (12 per jaar, wanneer deze doorgaan), zoals de Salone del Mobile in Milaan. Dus meer dan genoeg redenen om de stand van de 3C Gruppe met de merken Candy & Carina te bezoeken in De Woonindustrie!