In de Fokker Terminal in Den Haag kwamen CBM-leden op woensdag 16 september samen voor het event: de magie van veilig werken. Onder leiding van het duo Rob en Emiel ging het in sneltreinvaart én met een flinke dosis magie over blinde vlekken op de werkvloer en werden tips gedeeld om anders en beter te kijken naar je werkomgeving. Met slimme trucs in een mindf*ck-achtige sfeer lieten Rob en Emiel de aanwezigen in verwondering en lichte verwarring achter met de vraag: hoe doen ze het toch?

Ook werd, met veel humor, stil gestaan bij de loopbaan van Herman Jurrius. Kees Hoogendijk en Kees Zwetsloot voerden een kleine act op als Mark Rutte en Irma Sluis. Het “Outbreak Herman Team” werd opgeheven nu alle beperkende maatregelen rondom Herman zijn gestopt. Na een kleine 40 jaar bij CBM en voeren van secretariaten voor vele “clubjes” is Herman inmiddels een paar maanden gestopt met werken: “Ik kan het iedereen aanraden, het is fantastisch als je ontbijt onderbroken wordt door de lunch en je op je gemak kunt bedenken wat je met je dag gaat doen. Er is nu overal tijd voor. Heerlijk!”

 

 

De magie van veilig werken én het afscheid van Herman Jurrius waren een mooie combinatie. Herman heeft vele leden en niet-leden geholpen met het invullen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In totaal zijn in die periode zo’n 400 bedrijven in de branche veiliger geworden. En dat mooie aantal wordt steeds hoger omdat CBM deze dienstverlening blijft bieden.

De Fokker Terminal was volledig corona-proof ingericht met afstandsstippen, hekjes en éénrichtingverkeer waardoor de aanwezigen makkelijk op afstand van elkaar konden blijven terwijl het evengoed mogelijk was om te netwerken. De prachtige locatie en lekkere catering maakten de goede sfeer compleet die de leden meebrachten naar deze bijeenkomst.

Het grote afscheidsinterview met Herman Jurrius (door Moniek Robbe) heeft u kunnen lezen in onze magazines. Gemist? Mail dan heel snel naar linda@businesscontentmedia.nl.