Cibap Next, dé opleider in creatief denken en doen, is een bijzondere samenwerking met Unlit Studio aangegaan. Cibap Next fungeert als het officiële trainingsinstituut van Unlit Studio met als doel een positieve impact creëren op de manier waarop creatieve professionals hun ideeën visualiseren en presenteren met behulp van 3D-visualisatiesoftware Unlit Studio.

 

REALISTISCHE 3D-VISUALISATIES

Met Unlit Studio kunnen gebruikers moeiteloos een levensechte 3D-woonruimte creëren, inclusief meubelen en decoratie, in een fractie van de tijd die traditionele ontwerp- en roomplanning software vereist. Wat Unlit Studio onderscheidt van bekende pakketten voor ontwerp en roomplanning is het gebruik van geavanceerde technologie uit de gamewereld, wat resulteert in een snel, gebruiksvriendelijk en realistisch ontwerp. De training Unlit Studio is uitermate geschikt voor interieurprofessionals en bouwprofessionals, zoals woonwinkels, stylisten, (interieur) architecten, makelaars en bouwbedrijven.

 

 

GEBRUIKSGEMAK VAN UNLIT STUDIO

Lisanne Eijerkamp, Omnichannel Director bij Eijerkamp: ‘We waren op zoek naar een programma om het ontwerp voor de klant in korte tijd visueel te maken. Een van de meest waardevolle aspecten van Unlit Studio is het gebruiksgemak. Het stelt niet alleen interieurarchitecten in staat om hun ontwerpen visueel te maken, maar ook adviseurs die minder bekend zijn met complexe ontwerpprogramma’s. Het combineert de basisfunctionaliteiten van de bekende ontwerpprogramma’s met de gebruiksvriendelijkheid van het levenssimulatiespel De Sims, wat een groot voordeel is.’

     

 

TRAINING UNLIT STUDIO

Tijdens de Unlit Studio training, onder begeleiding van trainer en ruimtelijk vormgever Renske Meester, ga je aan de slag om jouw 3D-tekenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Deze training voorziet je van alle benodigdheden om met Unlit Studio professionele ontwerpen te creëren. De trainingen vinden plaats op maandag 13 november of op 11 december van 19.00 tot 22.00 uur bij Cibap Next in Zwolle. Naast de training Unlit Studio biedt Cibap Next een breed scala aan trainingen op het gebied van creativiteit, waaronder 3D-tekenen met SketchUp Pro, Adobe programma’s en Meubelmaken.

BEKIJK HET VOLLEDIGE TRAININGSAANBOD op www.cibapnext.nl.