Op vrijdag 3 en zaterdag 4 November as opent het VIPS Experience Centrum haar deuren: ”1600 m2 outdoor beleving waar zowel professionals als particulieren inspiratie kunnen opdoen over alles wat met tuin of terras te maken heeft”.

De organisatie: ”Het VIPS concept verbindt 34 high-end outdoor merken in verschillende branches op één locatie gelegen in Druten, tussen Tiel en Nijmegen. De 34 deelnemende bedrijven zijn stuk voor stuk professionals in hun vakgebied. Of het nu gaat over buitenhaarden, -keukens, overkappingen, bestrating, verlichting, kunstgras, terrasaankleding, houten- of composietvloeren, tuinmeubels of jacuzzi’s en verlichting. VIPS heeft alles onder één dak.”

Renovatie

Na een uitgebreide verbouwing, die een jaar in beslag nam, is het zover: het oude pand is geheel gerenoveerd en ingericht om inspiratie op te kunnen doen op het gebied van tuin en terras. ”Door de verschillende deelnemers te combineren tot volledig ingerichte sfeeropstellingen wordt er een representatief beeld geschetst van de verschillende mogelijkheden.

Vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 vindt tussen 10.00 en 18.00 de officiële eerste open huisshow plaats. ”Tijdens deze huisshow worden er heerlijke hapjes geserveerd, onder het genot van een drankje.”