Op 21 maart 2023 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand van Richmond Interiors aan De Vaandel in Heerhugowaard. De splinternieuwe 20.000 vierkante meters zullen naar verwachting in de zomer van 2024 worden opgeleverd. De verhuizing is een grote mijlpaal voor de meubelgroothandel. Hieronder volgt de toelichting.

“Na jaren van hard werken in ons oude pand in Obdam zijn we ontzettend blij dat we deze nieuwe mijlpaal hebben bereikt. Het nieuwe pand, ontworpen door Breddels Architecten, zal ongeveer 20.000 vierkante meter groot zijn en naar verwachting in de zomer van 2024 worden opgeleverd.”

“Bij Richmond Interiors zijn we een familiebedrijf en hechten we veel waarde aan het bij elkaar houden van alles. Daarom hebben we besloten om alles onder één dak te houden en te verhuizen naar één groot pand. Dit biedt ons vele voordelen, zoals een efficiëntere organisatie en logistiek, meer ruimte voor klanten en personeel en een grotere voorraadruimte.”

Het nieuwe pand is ontworpen met duurzaamheid als speerpunt. Zo zal het pand gebruik maken van zonnepanelen, warmtepompen en slimme verlichtingssystemen om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit maakt het nieuwe pand van Richmond Interiors op De Vaandel energieneutraal.

Directeuren Lex en Anne-Roos Tiggeler (hierboven) zijn ontzettend enthousiast over de verhuizing. “Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze meubelgroothandel,” zegt hij. “We hebben ervoor gekozen om alles onder één dak te houden om de efficiëntie te verbeteren en klanten een nog betere ervaring te bieden in onze nieuwe, moderne showroom. Het nieuwe pand biedt ons de ruimte die we nodig hebben om te groeien en ons assortiment uit te breiden. We zijn erg blij met deze ontwikkeling en kijken uit naar de opening in 2024.”

Ze vervolgen: “De verhuizing naar De Vaandel in Heerhugowaard biedt ons vele nieuwe kansen om te groeien en onze klanten nog beter te bedienen. We zijn ontzettend blij dat we deze nieuwe mijlpaal hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst. We willen graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund en geholpen om dit te bereiken. Wij kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen in ons nieuwe pand en hen de best mogelijke service te bieden in onze nieuwe, moderne showroom.”

“Hoewel we erg uitkijken naar de verhuizing naar ons nieuwe pand aan De Vaandel in Heerhugowaard, zijn we momenteel nog gevestigd op de Butter in Obdam. Hier bevinden zich ons kantoor, magazijn en Experience Center en bent u tot die tijd nog van harte welkom om onze collectie te bekijken en ons team te ontmoeten. We staan klaar om u te voorzien van advies en om u te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor uw interieur. Kom gerust eens langs en ontdek ons uitgebreide collecties.”