Dat is het motto van de komende editie van CIFF Guangzhou 2022 van 18 tot en met 21 en van 28 tot en met 31 maart. De beurs is weer in twee delen opgesplitst, ieder met een eigen productaanbod.

De komende editie volgt na de editie van dit jaar toen er 20 procent meer bezoekers werden genoteerd als in 2019, de laatste keer voor de pandemie. Hierdoor zijn de verwachtingen in China hooggespannen. De 49e editie heeft in het eerste deel (18-21 maart) als productgroepen  huistextiel, outdoor meubelen, meubelen voor thuis en leisure furniture (vrijetijds meubelen?), de tweede helft van de beurs heeft kantoormeubilair, meubelen voor hotels, meubelen voor openbare ruimten en zorginstellingen en machines om meubelen mee te produceren. Het Canton Fair Complex beslaat in totaal 750.000 vierkante meter, men verwacht meer dan 4.000 deelnemers en meer dan 350.000 bezoekers.

Design Spring was dit jaar zo’n succes dat dit deel van de beurs is uitgebreid van 2 naar 3 hallen met moderne Chinese designmeubelen. Homedecor & Hometextile, de naam zegt het al, bevat decoratie en stoffen maar ook verlichting en kunstbloemen. Outdoor & Leisure zijn de hallen voor tuinmeubelen en het mysterieuze leisure furniture. Dit alles tijdens het eerste deel van de beurs. Het tweede deel, dat dus meer op projecten is gericht, valt samen met CIFM/Interzum Guangzhou waar dus de machines, gereedschappen en materialen te vinden zijn voor de meubelproductie.

De gebruikelijke seminars en conferenties zijn ook weer van de partij, waaronder het CFM Trendlab en een vooruitblik op het kantoor van 2030 en later. Met de Overseas Procurement Circle hoopt de Chinese meubelindustrie klanten van buiten het land te overtuigen van het voordeel van kopen in China. Dat de Chinese industrie een imagoprobleem heeft gekregen tijdens de pandemie vanwege lange levertijden en gestegen containerprijzen probeert men met nieuwe ketenafspraken glad te strijken. Ook is er een Cross Border e-commerce zone voor het online bestellen en laten leveren van Chinese meubelen.

Meer informatie: ciff.furniture