Tijdens GLUE in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel organiseren! De Interieur Club en GLUE, het designweekend in Amsterdam, slaan de handen ineen met een netwerkborrel voor interieur- & designprofessionals op vrijdag 16 september van 18:00 – 21:00 uur in het Andaz Amsterdam Prinsengracht.

De Interieur Club heeft als doel interieurprofessionals te inspireren en verder te helpen. Dit doen zij door de goed beluisterde De Interieur Club Podcast, de academie, een Starters Kit voor de startende interieurprofessional en de netwerkborrels.

De netwerkborrel van De Interieur Club is hét netwerkevent van de interieurbranche. Inmiddels is in september alweer de 5de editie van de netwerkborrel. Host van de interieurpodcast Mark Timo: “wij zijn supertrots dat wij interieurprofessionals op deze manier kunnen verbinden en dat er leuke samenwerkingen ontstaan. De eerste drie edities waren snel uitverkocht. Bij de laatste borrel in april bij OCCO Digital hadden we zelfs een wachtlijst voor een kaartje. De volgende netwerkborrel op 17 juni bij Cosentino City is ook helemaal uitverkocht. Dus wil je er in september bij zijn koop dan op tijd je kaartje!”

GLUE

In Amsterdam vindt van 15 tot en met 17 september 2022 voor de derde maal GLUE plaats. Gedurende deze drie dagen kunnen geïnteresseerden een route volgen door de stad langs deelnemende studio’s, showrooms, interieurarchitecten, meubelmakers, merken en musea. De netwerkborrel op 16 september zal ook op de route zijn namelijk bij het Designhotel Andaz op de Prinsengracht in Amsterdam.

Het Andaz Hotel op de Prinsengracht is volledig ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Marcel Wanders en weerspiegelt een moderne visie op de Nederlandse geschiedenis. Het hotel biedt 117 ruime, op kunst geïnspireerde kamers en 5 luxe suites. Dit is natuurlijk een must-see voor alle interieurprofessionals: aldus Mark Timo, oprichter van De Interieur Club.

De netwerkborrel is voor interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom om te netwerken en gezellig te borrelen!

Kaartjes:

Early Bird – 5 euro

Normaal – 10 euro

 

Kaartverkoop is begonnen!

Details Netwerkborrel De Interieur Club

Datum: vrijdag 16 september 2022

Tijd: 18:00 – 21:00 uur

Locatie: Andaz Amsterdam Prinsengracht

 

Link voor kaartjes:  https://www.deinterieurclub.com/event-details/Glueamsterdamnetwerkborrel