Een interieur uitkiezen kan soms best een lastig proces zijn. Baan je maar eens een weg door alle opties, terwijl alles ook nog eens mooi bij elkaar moet passen. Met de City Line kastencollectie van Frans Binnen Meubelen wordt dit proces naar eigen zegen een stuk eenvoudiger.

Daarnaast wordt deze modulaire kasten lijn voortdurend geactualiseerd met de nieuwste trends in vormen, materialen en kleuren. Met de toevoeging van de nieuwste HPL-keramiek imitatie op de 10 mm dunne bovenbladen van de kasten, komt er dan ook opnieuw een update van deze unieke en uitgebreide collectie. ”Het gevoel van maatwerk, maar de prijs van serie productie. Dat is kenmerkend voor de modulaire kasten van de City Line collectie. Het is dan wel niet helemaal hetzelfde als maatwerk, maar je kunt wel zelf de onderdelen en materialen aan elkaar passen en op die manier een kast helemaal naar eigen smaak ontwerpen.”

Bruin is het nieuwe zwart: de kleur is minder zwaar en veel warmer. ”Deze trendkleur doet denken aan de natuur en geeft daardoor een gevoel van rust en ruimte. Alle materialen in verschillende bruintinten kun je prachtig met elkaar combineren in het interieur.”

”Wie denkt dat keramiek alleen als tafelblad kan, heeft het mis. Juist als bovenblad van een kast is keramiek een hele goede optie. Liefhebbers van houten kasten kunnen soms lastig kiezen als het gaat om het (kwetsbare) bovenblad van de kast. Keramiek is dan een hele goede keuze. Dit materiaal is grijsbruin of bruin gemêleerd van kleur en past perfect bij hout en andere natuurtinten. Goede eigenschappen maken HPL een mooi materiaal om meubels mee te maken. De keramiek structuur in de HPL wordt in lagen aangebracht, zodat het resultaat niet alleen natuurlijk oogt, maar ook levensecht aanvoelt. Het kiezen voor een meubel met HPL in keramiek imitatie doet dan ook geen afbreuk aan de mooie natuurlijke uitstraling van echt keramiek.”

Voor het 10 mm dunne bovenblad van de Roma en Slim modellen is er al een ruime keuze uit verschillende materiaal, beits en lak kleuren van de City Line collectie. Daar zijn nu ook drie HPL-dessins met keramiek imitaties bijgekomen: “Ash”, “Ghost” en “Shadow”. Helemaal in lijn met de laatste trends en prijstechnisch vele malen voordeliger dan echt keramiek.