Het aan de weg timmerende Stoov presenteert weer een aantal mooie voor de retailer omzet genererende producten. ”Zodra het steeds langer licht is, brengen we meer tijd buitenshuis door. Ook ’s avonds. Op deze avonden, de avonden dat je de tijd vergeet, zijn de warmtekussens en -dekens van Stoov® je beste vriend. Ze houden je warm, zodat je tot in de late uurtjes buiten kunt blijven zitten, bij het water, rondom het vuur of op het gras.”

 

”Ook in de zomer koelt het in de avond vaak af. Wat heerlijk is het om dan toch nog heel de avond te kunnen genieten van je tuin of balkon. Met een Stoov® maak je deze avonden in de buitenlucht extra comfortabel. De duurzame producten van Stoov® omarmen je namelijk met warme temperaturen, waar je je ook bevindt. Terwijl de kussens met infraroodverwarming de warmte direct op je lichaam afstralen, geven ze je terras ook nog eens een gezellige en stijlvolle uitstraling.”

”Naast het Ploov warmtekussen en Big Hug warmtedeken, die je makkelijk van binnen naar buiten meeneemt, heeft Stoov® ook warmtekussens die speciaal zijn gemaakt voor het buitenleven. De outdoor hoezen zijn extra bestendig tegen vervaging van de zon en zijn water- en vuilafstotend – óók voor spetters zonnebrand. En lekker makkelijk: de losse buitenhoes kun je gewoon wassen in de wasmachine op maximaal 40 ̊. Geen rook van het kampvuur die je dan nog ruikt.”

De warmtekussens zijn in verschillende maten en varianten te verkrijgen. De elektrische warmtekussens zijn beschikbaar in vier verschillende varianten en vele kleuren. Je lievelingskleur zit er gegarandeerd bij.

Tot de outdoor collectie behoort ook het nieuwe innovatieve buitenverwarmingskussen Revyva. ”Deze duurzame kussens worden uitsluitend geproduceerd in Vyva-fabrieken in Europa en zijn daarnaast gemaakt van 100% gerecycleerde PET-flessen. Deze zijn dankzij alle vrolijke kleuren niet alleen leuk voor het oog en fleuren je tuin op, ze voelen ook nog eens heel fijn aan. ‘s Zomers of ‘s winters, de Revyva warmtekussens kun je in elk seizoen gebruiken.”