Tijdens de Meubelbeurs Brussel heeft Mintjens twee nieuwe series gepresenteerd die goed werden ontvangen. Altura is een wooncollectie met opvallende, tapse pootjes die de meubelen een lichtheid geeft waardoor deze lijken te zweven. Rialto is een slaapcollectie met zachte rondingen die ook iets hoger op de pootjes lijkt te staan.

Altura matcht hout, glas, keramiek en metaal waardoor een bijzondere textuur en mix van kleuren ontstaat. Er zijn dressoirs en TV meubelen met een touch LED sensor en het is ook mogelijk om uit vijf verschillende keramische materialen als inleg van een tafelblad te kiezen. Verlengtafels hebben een fineerblad. Salontafels met verschuifbaar blad, handige bijzettafeltjes en een elegante room divider maken de collectie compleet.

Rialto (vernoemd naar de beroemde Venetiaanse brug) heeft bedden met een schelpvormig hoofdbord dat gestoffeerd kan worden met zes aaibare stoffen. De zachte rondingen komen terug in de bovenbladen van de commode, de make-up tafel en het nachtkastje. Ook hier: hoge, tapse poten. Daarnaast zijn er spiegels in kleuren die matchen met het bed, met of zonder opbergruimte.

Op het moment van schrijven waren er nog geen afbeeldingen beschikbaar van deze collecties. Vandaar voorlopig een foto van het succesvolle Bloom programma van Mintjens. Zodra de foto’s klaar zijn krijgt u deze hier te zien!