Thuisin presenteert een nieuw logo.”Als dé inspirerende woonwinkel en dé specialist in ‘mooi wonen’ werd het na 15 jaar tijd voor iets nieuws. Thuisin heeft een nieuw, fris logo gepresenteerd. Hiermee is de aanzet gegeven voor een complete rebranding met nieuwe huisstijl als gevolg. 

Voel je thuis met het nieuwe Thuisin
”Thuisin heeft alles in huis om jouw huis als een thuis te laten voelen. Waarmaken wat beloofd is en alles doen voor mooi wonen. Daarbij gaan voor het perfecte plaatje, nu ook met een goed passend logo. De basis blijft een paarse plattegrond. Paars is bij uitstek de kleur voor inspiratie en creativiteit en komt in verschillende tinten terug. In de moderne uitstraling is tevens de leesbaarheid verbeterd.”

Elroy Klee is de creator van het nieuwe logo. In de afgelopen 20 jaar heeft deze creatieve brand designer zijn sporen verdiend bij onder andere Grolsch, FC Twente en Flexa.

Thuisin Leferink, hier nog met oude logo

Over Thuisin

Thuisin is ‘dé inspirerende woonwinkel’, met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, marmoleum, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.