Er is weer volop nieuwe voorraad met veel unieke items en meer dan genoeg keuze om de mooiste schatten te vinden. Gert Snel heeft haar nieuwste collectie meubels en decoratie gepresenteerd tijdens de derde editie van het inspirerende Treasure Hunt Event. Werelds en origineel. Unlike any other.

Sales manager Jasperine van Wakeren: ‘’Gert Snel is er om haar klanten te inspireren, en met hen mee te denken. Het was fantastisch om te zien dat ontwerpers, stylistes, architecten en retailers vanuit binnen- en buitenland afkomen op het event.’’ Tijdens het Treasure Hunt Event werden de meest bijzondere items getoond in de vernieuwde showroom te Linschoten. In de nieuwe collecties is plaats voor alles wat in het oog springt. De vier collecties die tijdens het event in de spotlight werden gezet: Apothecary, Forest Bathing, Bohemian en Arctic Blond.

 

Apothecary – winters klassiek

Dé collectie voor de verzamelaar! Binnen deze stijl vindt je meubels en accessoires met warme kleuren en een bijzonder verhaal. Stijl je jouw project klassiek of landelijk, items met een vintage look geven het interieur karakter en sfeer. De authenticiteit en ambachtelijkheid stralen van de items af.

 

Forest Bathing – back to basic

Liefde voor de natuur. Daar draait het om binnen de Forest Bathing collectie. Natuurlijke en pure materialen creëren sfeer en meer rust, denk aan de onbehandelde houten tafels van Gert Snel. De kleuren groen, grijs en bruin komen veel terug in de banken, stoelen, tafels en decoratie. Je vindt hier prachtige aardse eyecatchers met een hoge wow-factor!

 

Bohemian – kleurrijk en volkskunst

Echte ‘one of a kind’ artikelen met elk hun eigen verhaal. Met liefde voor stijl, kleur en uiteenlopende items ademt het creativiteit en durf. Deze stijl onderscheid zich door de traditionele, expressieve en kunstzinnige nieuwkomers van over de hele wereld.

 

Arctic Blond – zacht, subtiel en makkelijk te combineren

Last but not least, de Arctic Blond collectie. Een naturel interieur gecombineerd met zwarte details en hout voegen diepte toe aan het geheel. Deze elegante, tijdloze kleuren worden gemixt met de bijzondere eyecatchers. Wit is de basis van deze collectie en wordt gezien als de pure essentie en rust die we zoeken in ons leven. Een item dat bijvoorbeeld niet mag ontbreken is de salontafel gemaakt van mango hout, met prachtige organische vormen. Een van de bestsellers!

Over Gert Snel

”Bij Gert Snel ben je aan het juiste adres voor unieke interieur items. Ontdek Gert Snel en vind inspiratie, verborgen pareltjes en een onderscheidende collectie om jouw signatuur mee te creëren. Struin door de enorme aantallen aan unieke stukken en laat je meevoeren door de verhalen achter deze bijzondere items en ga op wereldreis.”

Alle meubels en decoratie kun je natuurlijk online bestellen op de B2B-only webshop: www.gertsnel.com.