Van 15 tot en met 17 september staat Amsterdam in het teken van GLUE, connected by design. Gedurende dit designevent, vormt Cosentino City, aan de van Baerlestraat, een inspirerende HUB en nodigt architecten en designliefhebbers uit om de showroom te bezoeken!

Tijdens GLUE ontdekken bezoekers de nieuwste Dekton collectie en ook de merken Silestone en Sensa zijn uiteraard volop aanwezig. Inspirerende samenwerkingen met QLIV, Mokkō en Selé laten zien hoe het veelzijdige materiaal van Cosentino wordt toegepast in hun design. Vragen? Op donderdag en vrijdag zijn designers Sven Schimmer en Caroline Wilcke aanwezig om deze te beantwoorden. Cosentino meets design! GLUE is de uitgelezen gelegenheid voor bezoekers om zich te laten inspireren door de multifunctionele toepasbaarheid van materialen en producten.

Op 550 m2 biedt Cosentino City Amsterdam ruimte aan materialen op groot formaat, vloertoepassingen, badkamer en keukenopstellingen, mock-ups van geveltoepassingen en een atelier met kleurstalen.

QLIV
QLIV is een jong en dynamisch Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam. De hoogwaardige ontwerpen worden duurzaam in Nederland geproduceerd. De producten worden gekenmerkt door vakmanschap, rijke materialen en perfecte afwerking.

Mokkō
Aad Bos is product- en interieurontwerper en oprichter van ontwerpstudio Mokkō. Aad heeft een vaste collectie eigentijdse meubelen en akoestische werken. Naast zijn eigen collectie ontwerpt Aad in samenwerking voor andere merken.

Selé
Selé is een Nederlands designmerk dat zich uitsluitend richt op de slaapkamer. Het motto is om comfortabele, tijdloze en esthetisch aantrekkelijke meubels voor de slaapkamer te leveren. Alles wat ze naar buiten brengen, is gedaan zonder concessies aan comfort, kwaliteit en design. De meubelstukken zijn handgemaakt in Nederland met oog voor detail.

Over GLUE
Een driedaagse design-tour voor Amsterdamse ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s. GLUE Amsterdam connected by design verbindt alle locaties en zorgt voor een inhoudelijk en aantrekkelijk programma voor collega’s en publiek. GLUE geeft profiel aan Amsterdam design en wil de sector beter verbinden en beter vindbaar maken. Alle deelnemers hebben een stip op de kaart.

www.cosentino.nl
https://glue.amsterdam