De wateroverlast in Limburg heeft geleid tot een actie uit solidariteit van de Daily Trade Fair in Venlo. Het bedrijf heeft de ruimte aan de Floralaan (niet getroffen door het water uit de Maas) ter beschikking gesteld aan lokale ondernemers die wel last hebben van het water.

Daily Trade Fair meldde in een bericht op social media: ”Wij stellen onze nog beschikbare ruimten (15.000 m2) en ons parkeerdak kosteloos ter beschikking voor ondernemers die moeten evacueren vanwege het hoge water.” Mark Zijlstra van Collectione, mede initiatiefnemer van de Daily Trade Fair: “Delen wordt gewaardeerd! Wij willen graag ons steentje bijdragen aan iedereen in Limburg die problemen heeft met de wateroverlast. Wij als Daily Trade Fair Venlo hebben een hele grote hal vrij om tijdelijk uw spullen op te slaan als u iets moet evacueren. Uiteraard geheel kosteloos voor u. Lieve groet, Mark en collega’s.”

Bij monde van Harm van Raaij, commercieel manager van de Daily Trade Fair, hebben enkele ondernemers uit de omgeving tot nu toe al gebruik gemaakt van het aanbod. Op de foto het centrum van Venlo in drogere tijden.