Richmond Interiors kijkt tevreden terug op de recente Meubelbeurs in Brussel. Het evenement, dat plaatsvond van 5 tot 8 november, was een succes voor het bedrijf en heeft de populariteit van de collecties van Richmond Interiors vergroot.

De Meubelbeurs in Brussel bood Richmond Interiors een goede gelegenheid om haar nieuwste collecties en items te presenteren. De populariteit van het merk werd bevestigd dankzij de positieve feedback van de bezoekers. Dit is ook terug te zien in de goedlopende Black Friday acties. “De Meubelbeurs in Brussel was een succes voor Richmond Interiors,” aldus Lex Tiggeler, de CEO van Richmond Interiors. “We zijn nog aan het nagenieten, maar we kijken tegelijkertijd vol enthousiasme vooruit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

Terwijl het bedrijf zich nog in de goede stemming bevindt na het succes in Brussel en de Black Friday acties, zijn de voorbereidingen voor de volgende gebeurtenis al in volle gang. Richmond Interiors zal deelnemen aan de Maison & Objet beurs en de Spring Fair in Birmingham in begin 2024, waar het opnieuw haar nieuwste collecties zal presenteren.

Maar voordat die datum aanbreekt, ligt de focus van Richmond Interiors op een ander mooie mijlpaal. Het bedrijf is als exclusieve styling partner gekozen om de Captains Lounge in te richten tijdens de Masters Expo, die plaatsvindt van 7 tot 11 december. Hier kunnen de professionals in de interieurindustrie de luxe van de nieuwe Richmond Interiors collecties van dichtbij ervaren. “We nodigen graag al onze collega’s in de B2B-interieurmarkt uit om ons te bezoeken tijdens de Masters Expo,” aldus Lex. “We zijn ervan overtuigd dat de Captains Lounge een bron van inspiratie zal zijn voor iedereen die een passie heeft voor interieurdesign.”

Richmond Interiors kijkt ernaar uit om deel te nemen aan de Masters Expo en hoopt op een succesvolle voortzetting van deze stijgende lijn. Voor meer informatie over het bedrijf en haar deelname aan komende evenementen, bezoek de evenementenpagina of neem contact op met Rick Nijenhuis, de salesmanager van Richmond Interiors, r.nijenhuis@richmondinteriors.nl.