De deelnemende bedrijven aan Hollandsch Slapen hebben besloten om dit jaar op 11, 12 en 13 september 2022 haar jaarlijkse event te houden. Hollandsch Slapen 2022 wordt weer georganiseerd in het prachtige Kasteel Groeneveld te Baarn. De organisatie: ”Het bijwonen van Hollandsch Slapen is een must voor iedere slaapspecialist.” Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, en dan zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. ”Zij zijn van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.”

Netwerken

Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. ”Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement. Kortom, er zijn dus een heleboel redenen om naar de 2022-editie van Hollandsch Slapen te komen.”

 

De deelnemers verwelkomen hun gasten graag op 11, 12 en 13 september 2021 in Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2 in Baarn waar gratis en makkelijk geparkeerd kan worden. Aanmelden kan nu al via de website www.hollandschslapen.nl.

Foto’s: Bedding Business Magazine, Business Content Media BV