Op 11, 12 en 13 april vond de tweejaarlijkse Huisshow van Tower Living weer plaats. In de twee verdiepingen tellende showroom zijn de inspirerende stijlkamers weer helemaal volgens de laatste trends gerestyled. In de showroom zien we weer veel lichtere kleuren en ruwere materialen terugkomen.

In de afgelopen weken hebben Peter Schuurmans en zijn team de handen flink uit de mouwen gestoken om de showroom op tijd klaar te krijgen. En dan loont het als de reacties positief zijn. En dat zijn ze. “We hebben ervaren dat het dit jaar meer moeite koste om de ondernemers en inkopers naar de showroom te krijgen. Ongetwijfeld heeft dat te maken dat bij een aantal retailers het aantal winkelbezoekers terugloopt en de minder positieve economische vooruitzichten die in de media volop wordt uitgemeten. Uiteindelijk was het aantal bezoekers van de huisshow vergelijkbaar met vorig jaar oktober. Wel is het gemiddelde orderbedrag aanzienlijk gestegen. Dat zegt zeker iets over de nieuwe collectie, deze valt goed in de smaak. Enkele reacties van klanten waren ‘Jullie durven wel’ en ‘Jullie laten wel totaal iets anders zien’. En laat dat nou net de bedoeling van onze Huisshow zijn, mensen inspireren en verrassen”, aldus Jacko ter Beek van Tower Living.

Hij vervolgt: “Met de nieuwe artikelen hebben wij ons aanbod nog verder uitgebreid en dermate compleet gemaakt om zo onze doelgroepen nog beter te kunnen bedienen. Afgelopen week hebben we een tiental nieuwe productlijnen aan de bestaande collectie kunnen toevoegen! Allen kwalitatief zeer goede producten met de juiste beleving in een prijsbereik wat heel goed past binnen de wensen van onze doelgroep.”

Heeft u de Huisshow van Tower Living gemist en bent u benieuwd naar de nieuwe collectie? Maak dan alsnog een afspraak met ons verkoopteam, voor een bezoek aan de showroom te Nijmegen of nodig één van onze vertegenwoordigers uit voor een bezoek bij u in de winkel. Ze komen graag langs met de showwagen waarin u kunt kennismaken met een aantal producten uit de nieuwe collectie.

Neem contact op met Marijn Saris (MSaris@Towerliving.nl) op +31 488 45 44 10

Meer foto’s: