De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel in Eeklo krijgt een grote make over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter werd volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling. In de bedrijfsgebouwen in Eeklo werkt men de laatste weken hard aan nieuwe concepten en collecties. Het familiebedrijf loodst zich binnen in een nieuw tijdperk vol verassingen.

Cedric Willems (Concept & Collection Development): ”Sinds 2016 kent De Eiken Zetel een ware transformatie. Het imago kreeg een boost en de collectie werd uitgebreid met wonen en sinds 2019 ook met een onderdeel slapen. Verkopen is meer dan ooit inspireren, inspelen op trends en klanten laten onderdompelen in verschillende woonwerelden.”

Sinds een aantal jaar is de vernieuwing en verjongingskuur te merken op de meubelbeurs van Brussel. Een grote van renovatie van de toonzaal kon niet achterblijven. ”Aan de hand van verschillende inspiratie zones zullen klanten de toonzaal kunnen komen ontdekken. Hier zal voornamelijk het premium gamma van De Eiken Zetel te bewonderen zijn dat ontwikkeld wordt in België en wordt uitgevoerd door en met partners over de hele wereld. Daarnaast zal op deze plaats ook het nieuwe concept te bewonderen zijn waaraan De Eiken Zetel op dit moment de puntjes op de i zet.”

Door de grote onzekerheid in verband met het huidige beleid dat de Belgische overheid voert in verband met massa events beslist De Eiken Zetel om de beurssfeer naar Eeklo te brengen tijdens de huisshow op 31 augustus, 1, 7 en 8 september 2020. De klanten zullen met open armen worden ontvangen, dit keer wel met de nodige afstand. Cedric: ”Men kunnen genieten van een gastronomische lunch of diner in een zeer aangename en veilige setting. De nodige covid19 maatregelen worden zoveel mogelijk geïmplementeerd in het nieuwe ontwerp van de toonzaal. De Familie Willems en het voltallige team van De Eiken Zetel wenst u een prettige zomer en hoopt u dan ook te mogen verwelkomen op de huisshow in Eeklo.”

Gedurende de periode van 17 Juli tot en met 9 augustus zullen de kantoren en warehouse gesloten zijn. Vanaf 10 augustus is het bedrijf weer geopend.

De showdata op een rij
31/08 – 01/09: huisshow en opening showroom
07/09 – 08/09: huisshow en opening showroom
09/09 – 20/10: private shopping op afspraak
08/11 – 11/11: Meubelberus brussel hall 5 stand 402-404
23/11 – 19/12: private shopping op afspraak

 

Eerdere berichtgeving

De Eiken Zetel komt met winkelconcept: Mysteries of Love