De Interieur Club timmert aardig aan de weg in interieurkringen. Overmorgen organiseert het platform Interior Design Awards, er zijn de podcasts en er worden cursussen georganiseerd waarvoor subsidie valt aan te vragen.

“Veel van jullie kennen deze subsidie al maar wij merken dat er ook nog veel interieurprofessionals zijn die de PPO subsidie nog niet kennen! Met deze subsidie kan jij als je werkt in de interieurbranche, zowel in loondienst als zelfstandige, 33% terug krijgen als je een cursus of traject bij De Interieur Club Academie volgt!”

Met de PPO subsidie van de overheid kan jij je professioneel ontwikkelen. Het is belangrijk dat alle werkenden er goed aan doen om met regelmaat stil te staan bij de vraag of je skills voldoende aansluiting vinden bij de snel veranderende interieurmarkt. Deze subsisie is voor alle werkenden en werkzoekenden met een relatie tot de culturele en creatieve sectoren, voor werkenden met een arbeidsovereenkomst, zelfstandigen en werkzoekenden. Hierbij hoort ook de interieurbranche. Als je in de creatieve of culturele sector werkt (als ondernemer of in loondienst), kom je bij onze cursussen en trajecten voor de PPO subsidie en krijg je minimaal 1/3 * vergoed.

Interieurprofessionals wonend in de provincie Groningen of de regio Groot Amsterdam, goed nieuws voor jullie๐Ÿคฉ! Er is ๐ž๐ฑ๐ญ๐ซ๐š ๐ฌ๐ฎ๐›๐ฌ๐ข๐๐ข๐ž (๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ/๐Ÿ‘ ๐จ๐Ÿ ๐Ÿ—๐ŸŽ%) voor onder andere architecten, interieurstylisten, interieurontwerpers etc. Deze extra regeling geldt tot eind 2022. Mocht je nu geen tijd hebben? No problem, de subsidie kan je ook inzetten voor een training die later dit jaar start (binnen 6 maanden na je aanvraag). Om in aanmerking te komen, moet je zelf de subsidie PPO aanvragen inclusief korte motivatie.” Hou er rekening mee dat het ook afgewezen kan worden als je bijvoorbeeld niet genoeg werkervaring hebt in de interieurbranche. De exacte details en een aanvraag kan je hier vinden: https://werktuigppo.nl/

“De subsidie is maximaal โ‚ฌ2000,- p.p. per jaar (niet voor starters) dus je kunt het ook aanvragen voor meerdere cursussen en trajecten bij onze academie mocht je dat willen.”

* Hieruit kunnen geen rechten ontleent worden. De PPO beslist uiteindelijk over je aanvraag. Je kan voordat je een cursus of traject koopt je aanvraag indienen en pas aanschaffen indien je akkoord hebt van PPO.

Meer info over het aanbod van cursussen van De Interieur Club: www.deinterieurclub.com/interieuracademie