De Woonspecialist blijft groeien opent een vierde Woonspecialist winkel in Overijssel! Met ingang van december 2023 sluit Morshuis Interieurspecialisten in het Twentse Losser zich aan bij de Woonspecialist formule.

‘Een completere Woonspecialist vind je niet snel. Bij Morshuis Interieurspecialisten hebben ze werkelijk alles om van jouw huis jouw thuis te maken’, aldus Bas Meuleman, van de Woonspecialist. ‘Naast vloeren, raamdecoratie en gordijnen verkopen ze in Losser ook verf en behang, stalen deuren, kasten op maat en horren. Hier vraag je niet snel mis en dat is precies wat wij met de Woonspecialist wensen; ontzorging voor de klant’.

 

Bij de Woonspecialist winkels stap je binnen voor een uitgebreid aanbod met alles voor jouw complete woninginrichting en dat van de beste merken. ‘In Losser doen ze daar nog een schepje bovenop; zij leveren maatwerk, renoveren je trap, meten zelf in en monteren alles bij je thuis. En heb je geen idee hoe je jouw huis aanpakt; maak dan eerst een afspraak voor interieuradvies. Mooier kunnen we het niet maken!’.

De Woonspecialist toegelicht
De Woonspecialist is de specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. ”Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met meer 70 winkels verspreid over het hele land, dus altijd in de buurt.”