De beursvloer is helemaal uitverkocht en met nog zo’n 6 weken te gaan zijn de voorbereidingen van Design District 2024 in volle gang. “Op 29, 30 en 31 mei gaan de deuren van de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam weer open voor de 21e editie van Design District en we hopen dat jij daar bij bent!”, aldus de organisatie.

“De deelnemerslijst staat online, dus bereid je bezoek voor en kijk welke merken en ontwerpers je gaat ontmoeten in de van Nelle Fabriek. De beursvloer is compact, en dat biedt je de mogelijkheid om binnen één dag weer helemaal bij te zijn op het gebied van interieurdesign.”

“Het lezingen programma is compleet! Naast een dagelijkse Talk van De Interieur Club kun je ook een trendlezing bijwonen, of meer te weten komen over verlichting in het interieur of Biophilic Design als ontwerpstandaard.” Bekijk het volledige programma hier.

Iedere dag opent De Interieur Club het programma om 10.30 uur met De Interieur Club Live Talk. Hans Lensvelt, CEO en eigenaar van Lensvelt, is woensdag te gast in de eerste Live Talk tijdens Design District. Gertrude van den Brink gaat in gesprek met deze Nederlandse meubelondernemer met een sterke toewijding aan duurzaamheid en het vervaardigen van functioneel en esthetisch verantwoorde meubels. Wat is zijn ondernemersverhaal en wat waren sleutelmomenten in zijn carrière?
Donderdag 30 mei kun je horen hoe kunstmatige intelligentie de interieurbranche op zijn kop gaat zetten! Mark Timo gaat in gesprek met verschillende gasten die een duidelijke visie hebben op AI en jou gaan inspireren over het gebruik van verschillende tools en hoe jij kunt zorgen dat je een stap voorloopt op de concurrentie in de dynamische interieurbranche!
Vrijdag 31 mei zijn Esther Stam en Casper Reinders te gast, en gaat het over Hospiltality design. Hospitality draait om beleving en hoe je als interieurprofessional er voor moet zorgen dat het hele plaatje klopt. Hoe pakken zij een horecaconcept aan en welke learnings kunnen ze jou meegeven?

Wil je bij één van deze Talks aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via de site van De Interieur Club.