Een gloednieuw vakevent voor de design sector waar volgens de organisatie de designproducten & trends van morgen worden voorgesteld: dàt is DESIGN NATION! Het vakevenement gaat plaatsvinden op 19 & 20 oktober 2023 in de Kortrijk Xpo.

De organisatie: ”Toonaangevende designmerken presenteren hun innovaties aan een professioneel publiek van aankopers en beslissingsnemers actief in verschillende domeinen van de contract en de projectmarkt: hotels, high-end restaurants & bars, kantoren, musea, cruiseschepen, publieke en overige hospitality-ruimtes, projectontwikkelaars en ook de meubel retail wordt uitgenodigd als vakbezoeker.”

De tentoongestelde productcategorieën omvatten meubilair (wonen, slapen, ontspannen, outdoor), verlichting, vloeren, tapijten, textiel, indoor ramen en deuren, sanitair en designelementen algemeen. Dit nieuwe B2B event is een efficiënte tweedaagse waarbij de exposanten voor één van de drie gedefinieerde all-in-oppervlaktes kunnen kiezen in een bijzonder aantrekkelijke totaalscenografie, die het elke standhouder toelaat op een heel eigen manier zijn design objecten te presenteren. De professionele bezoeker moet op ontdekkingstocht in een Tetris geïnspireerde lay-out ‘die geleidelijk aan zijn geheimen prijs geeft én continu verrast’.

”Sfeer en beleving zijn key op deze nieuwe hotspot! Seminars & workshops focussen op ‘Future Trends’ en zullen voornamelijk trendbureaus aan het woord laten. Design Nation hanteert een ‘invitation only’ beleid voor haar bezoekers – een strikt professioneel, nationaal publiek.”

Inschrijving als exposant is mogelijk vanaf 13 februari 2023. Bent u enthousiast over een deelname aan Design Nation? Of zoals de organisatie het verwoordt ‘Eager to join the Nation’? Dan kunt u de organisatie contacten voor meer informatie of om uw afspraak te boeken. Mail dan naar info@design-nation.eu