Na 2 klein-maar-fijne post-covid edities, is Design District terug op volle sterkte! Over ongeveer 2 maanden, op 24-25-26 mei, is er in de van Nelle Fabriek een hele grote hal extra waar je top interieurdesign merken kunt bewonderen. Kijk hier welke 200 merken je tegenkomt op de ruim 10.000 m² uitverkochte beursvloer!

In 2002 vond de eerste editie van Design District plaats, toen nog ‘100% Design’ in de Cruise Terminal Rotterdam. Met 49 deelnemers en nog geen 3000 bezoekers sprak men van een succes, en met veel ups en een paar downs volgden nog vele edities van 100% Design en later Design District. “Wij zijn heel blij en ook een beetje trots dat we deze 20e editie -bijna- bereikt hebben. Dankzij alle deelnemers, leveranciers en vooral bezoekers natuurlijk. Dus we hopen dat iedereen deze mijlpaal met ons komt vieren op 24-25-26 mei in de Van Nelle Fabriek!”, aldus de organisatie.

Naast gevestigde merken presenteren verschillende zelfstandig ontwerpers en studenten hun werk op Design District. Nu de beursvloer weer groter is, is daar ook meer ruimte voor! Dus het Designer District vind je komende editie op 2 verschillende plekken, namelijk in de oude Tabaksfabriek, maar ook tussen de stellages van het voormalige Distributiecentrum. Daarnaast is er een presentatie van Alumni van de Willem de Kooning Academie, eindexamenwerk van het Hout- en meubileringscollege, en als het weer meezit kun je buiten in de tuin ook nog even zitten op het buitenmeubilair van verschillende merken.