Je moet toch wat wanneer een beurs niet doorgaat en je toch contact wil houden met mensen die normaal op bezoek zouden zijn gekomen. De Malaysia International Furniture Fair (MIFF) doet dit met het digitale platform MIFF Furniverse.

Wat houdt dit in? Handel in real time, via de site, tussen exposant en bezoeker. Althans, de mogelijkheid tot tonen, onderhandelen en kopen. De exposanten kunnen hun nieuwe meubelen laten zien, de bezoeker denkt: dat is wat voor mij en alles verloopt zoals tijdens een fysieke beurs. Foto’s, filmpjes, live demonstraties: het kan als exposant binnen het raamwerk van MIFF Furniverse. Maar ook vergaderen, leads verzamelen, live chats en videobellen met klanten, rapporten over het bezoek aan de site bestuderen. Echt alles wat normaal in donkere hallen zo groot als vliegtuighangars gebeurt.

Om het bezoek ook online zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen zijn er drie data vastgesteld, afhankelijk van de tijdzone: Asia Pacific van 11 tot en met 13 augustus, de Amerika’s van 18 tot en met 20 augustus en Europa, het Midden Oosten en Afrika van 26 tot en met 28 augustus van 1 uur in de middag tot 7 uur in de avond (dus 6 uur lang). Let wel: dit is Maleisische tijd, dus zes uur later dan bij ons…

Meer informatie: http://online.miff.com.my/q/15eg8u96m1PEcp0epQmNCEoS4/wv