Volgende week woensdag begint Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam Donkersloot Tapijt uit Bussum is een van de exposanten en toonde een tijdje geleden op een andere beurs in Rotterdam ( Material District) al een circulair vervaardigd tapijt. Op de foto staat Donkersloot SKY.
Over hun deelname aan Design District zegt het bedrijf het volgende: “Met onze eigenzinnige collectie tegeltapijt, breed tapijt en karpetten maken wij van ieder professioneel interieur een onderscheidend interieur. Onze belangrijkste tools zijn vakmanschap, expertise, een flinke portie fun en ons grote hart voor mens en milieu. Wij geloven in vernieuwing. In creativiteit. En in de circulaire economie. Wij hebben oog voor belangrijke ontwikkelingen in fashion, design, architectuur, technologie en de maatschappij. En vertalen deze moeiteloos door naar textiele vloerbedekking in het professionele interieur.”
Het bedrijf vervolgt: “Anderen inspireren om met ons mee te veranderen, de tapijtbranche een beetje opschudden; dat geeft ons energie. Wij lopen nu eenmaal graag voorop bij Donkersloot. Let’s talk about carpet!”