Het Arsenaal in Grave is een monumentale verzameling panden die in het bezit was van Jan des Bouvrie. Het voormalige defensieterrein heeft nu nieuwe eigenaren: Keijser&Co. Wanneer het opgeknapt is zal de meubelgroothandel, die nu nog een toonzaal heeft in het ETC Design Center in Culemborg, er zijn intrek in nemen.

Sinds 2005 stonden de panden leeg nadat Des Bouvrie had geprobeerd om er verschillende designwinkels in onder te brengen. Aard Keijser en Lonneke van der Weyden wilden eigenlijk een nieuw pand in thuisbasis Nijmegen bouwen, maar dat bleek te veel in de papieren te gaan lopen. Volgens een interview met De Gelderlander geldt dit echter nu ook voor de noodzakelijke verbouwing in Grave. Er is veel achterstallig onderhoud terwijl Aard en Lonneke ook rekening moeten houden met de status van Rijksmonument waardoor er weer niet te veel veranderd mag worden.

De groothandel wil de nieuwe toonzaal gebruiken als plek waar detaillisten en architecten met hun klanten naar toe kunnen komen voor inspiratie. Consumenten kunnen komen kijken maar niet kopen, zij worden vriendelijk doorverwezen naar de dealers. Het is de bedoeling dat een deel van het complex verhuurd wordt aan andere ondernemers op het gebied van interieurinrichting, maar ook met verwante lifestyle producten, zoals juwelen en beeldende kunst. Het duo wil ook een boetiekhotel met een klein aantal kamers onderbrengen in het complex en zal het hoofdkantoor ook verhuizen van Nijmegen naar Grave.

Wat betreft de aanwezigheid in het ETC Design Center: deze blijft ongewijzigd. Keijser&Co is en blijft een prominente exposant in Culemborg. Op de foto het Arsenaal in Grave.