Vanaf 2019 heeft Drentea zich voor meerdere jaren gecommitteerd als official supplier van het ambitieuze Team Sunweb. Evenals Team Sunweb ziet Drentea het als een uitdaging om beter te worden, duurzamer en te zorgen voor een ideale vitale werkomgeving. Met Drentea als één van de official suppliers van Team Sunweb weet de ploeg zich verzekerd van een prachtig ingericht nieuw kantoor en Experience Center te Deventer. Ook het Keep Challenging Center in Sittard wordt ingericht door Drentea. Hier wonen per 2019 de aanstormende talenten van het wielerteam. Jonge renners en rensters die klaargestoomd worden om in de nabije toekomst de prestaties van renners als Tom Dumoulin en Wilco Kelderman te evenaren.

Bij Drentea creëren ze oplossingen waarmee mensen plezieriger, beter en vitaler kunnen werken. Deze visie onderstrepen zijn met hun eigen Drentea Cycling Team en met de diverse sportevenementen die Drentea organiseert voor medewerkers en relaties. Vanuit dit principe is het bedrijf trotse supplier geworden van Team Sunweb, om de betrokkenheid bij een gezonde levensstijl extra te benadrukken.

De focus op vitaliteit is al jarenlang een onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Drentea. Vitaliteit speelt ook steeds een grotere rol in de werkomgeving van mensen. De bewustwording neemt toe en voorbeelden laten steeds vaker zien dat de inrichting en het meubilair daadwerkelijk kan bijdragen aan vitaliteit. Een ontwikkeling die precies aansluit bij onze filosofie en die zij daarom omarmen. Zo kijkt Drentea naar productinnovaties, streven zij naar producten die aansluiten bij de WELL richtlijnen (de enige standaard ter wereld die een gezonde werkomgeving garandeert). In 2019 organiseert het bedrijf met het Drentea Cycling Team een aantal uitdagende events waarvan een aantal in combinatie met Team Sunweb.