By SIDDE, het interieurmerk dat bekend staat om haar Scandinavische banken, laat opnieuw van zich horen. Na de succesvolle lancering van elementenbank Finn, eerder dit jaar, voegt het merk twee nieuwe banken aan haar collectie toe. De banken, Odin en Pelle, hebben een zwevende poot, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en beschikken over een speciale schuimlaag. Beide banken zijn vanaf nu te bestellen via de website van By SIDDE.

Net zoals alle andere By SIDDE banken zijn Odin en Pelle met zorg en oog voor kwaliteit en Scandinavisch design ontworpen. Maar er is iets bijzonders toegevoegd aan deze twee, namelijk een speciale schuimlaag die zich vormt naar jouw lichaam en bij het opstaan weer langzaam terugvormt in de oorspronkelijke vorm.

Design on high heels, meet Odin! Een Scandinavische hoekbank, verkrijgbaar in een linker- of rechterhoekopstelling, met een bijpassende hocker.Odin is gestoffeerd in de stof Esper, een fijngewevenstof van 100% gerecycled polyester. Maak een keuze uit 8 verschillende mooie tinten.

Pelle is de rechte variant van Odin. Een compacte Scandinavische bank, verkrijgbaar in een 2,5-zits en een 3-zits, met een bijpassende hocker. De bank is gestoffeerd in de warme stof Nilo, en is verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren.

bysidde.com