De redactie van Interior Business Magazine / Horeca Ambiance Magazine was vorige week aanwezig op de Hospitality Design Show/Hotel360  in de ExCel in London en trof hier de trotse winnaars van de Design Excellence Design Award: Dutchglobe uit Dronten.

Samen met zijn collega toont de trotse Arend-Jan Hovestadt (rechts op de foto), eigenaar van DutchGlobe, de welverdiende Award.

Dutchglobe is een jong Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardig meubilair met innovatieve producten en klantgerichte productie. De materialen zijn duurzaam en hoogwaardig. Dit komt doordat Dutchglobe alleen materialen en producten hergebruikt om er nieuwe meubels van te maken. Voor de tafels is gebruik gemaakt van gevingerlast eiken, voor de tafels gepoedercoat metaal en aluminium voor de verlichting.

Het assortiment van Dutchglobe

Dutchglobe heeft diverse producten in het assortiment, namelijk stoelen, krukken, houten tafels en lampen.Een bekende serie van Dutchglobe is de A line. ”Bij deze serie staan de poten van stoelen en tafels in een zo strak mogelijke A-line. Hierdoor krijgen de meubels van de Dutchglobe A line collectie een sterke fundering én een simpele, doch chique uitstraling. De Dutchglobe A line serie is geschikt voor vrijwel elk type inrichting, om het nu gaat om een school, een restaurant of een kantine.”

Award winning materiaal!

Scroll naar onder voor een korte impressie van de vakbeurs die ieder jaar in London wordt gehouden.

Wat is tegenwoordig een beurs nog zonder lezingen?

De bescheiden stand van Raven River Designs

De specialisten van Square One Interiors waren uiteraard present.

Tiles for projects, een echte projectspecialist

Ook troffen we Authentic Models uit Nederland. Het bedrijf uit Zeewolde, dat al meer dan 50 jaar aan weg timmert, exposeert ook op beurzen als Maison et Objet Parijs, Design Shanghai en Autumn Fair Birmingham.

AM

Nog meer AM

Het Engelse MATERIALCONCEPTS.CO.UK doet aan ‘bespoke soft furnishings’. Het bedrijf uit London is trots op het ambachtelijke aspect dat kenmerkend is voor de gekozen aanpak.

Zweven is in.

Zweven in London.

Ambachtelijk vervaardigde tafels.

Horeca Ambiance door middel van giraffen.