De Belgische meubelleverancier Passe Partout bestaat 25 jaar. Het jubileum werd gevierd met een fijn feest voor het personeel op de Schelde. Heel wat mijlpalen passeerden de revue. Oprichter en zaakvoerder Dirk sprak het personeel toe.

De integrale tekst kunt u hieronder lezen, maar geniet zeker ook van de beelden uit de prachtige jubileum movie. ”Op naar de volgende 25 jaar.”

Dirk Steenbeker spreekt

‘Teamwork makes the dream work’

Dirk Steenbeke:
”Sinds mijn kindertijd heb ik altijd al op eigen benen willen staan, mijn eigen beslissingen willen nemen en mijn eigen ding willen doen. Ondanks een liefdevolle, warme, maar ook conservatieve opvoeding, heb ik uiteindelijk de grote stap genomen.

Op 17 september 1998 richtten we Passe Partout op, een gewaagde stap in het onbekende. Hoewel we wisten wat we gingen aanbieden en voor wie, wisten we niet zeker waar het verhaal ons heen zou leiden, wat het zou worden en met wie we zouden samenwerken.

Nu, na 25 jaar, kan ik met trots zeggen dat we een lange weg hebben afgelegd en dit succes heb ik te danken aan de inspanningen van ons toegewijde team. Ons team bestaat uit een grote groep getalenteerde mensen die onvermoeibaar werken om de kleuren van Passe Partout te verdedigen, of het nu op kantoor is, onderweg met onze dealers of in de productie. Hoewel ik altijd veel ambitie heb gehad, weet ik dat het de collectieve inspanningen van deze mensen zijn die mijn droom werkelijkheid hebben gemaakt.

Onze werknemers in onze productiefaciliteit in Hongarije zijn ook een integraal onderdeel van ons succes. Zij zorgen ervoor dat onze producten met zorg en liefde worden gemaakt en we zijn het aan hen verplicht om ons DNA van het produceren van kwaliteitsmeubelen voor warme gezinnen met vertrouwen in stand te houden.

Onze leveranciers zijn net zo essentieel voor ons en we werken met hen samen om hun dromen, ambities en ideeën te realiseren. We zijn onze klanten dankbaar voor hun vertrouwen en enthousiasme in onze samenwerking.

We waarderen ook het blinde vertrouwen dat we hebben gekregen van onze medewerkers en natuurlijk van mijn gezin en familie die me 25 jaar lang hebben gesteund en geholpen.

Dromen kunnen uitkomen, niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in jezelf. Stop met dromen en begin met uitvoeren. Werk hard en onthoud: falen is geen optie. Met deze mentaliteit kun je alles bereiken wat je maar wilt.

Enjoy your sofa, enjoy your life, enjoy Passe Partout.”

Dirk Steenbeke